DNEye ® Scanner -näöntutkimuksen aatelia!

Fenno Optiikka Pori on ottanut näöntutkimuksessaan käyttöönsä DNEye skannerin.  Asiantuntijoidemme ammattitaito sekä uusin teknologia yhdistetään asiakkaan laadukkaan näkemisen takaamiseksi.

Silmien sormenjäljet

DNEye ® Scanner mittaa ja määrittää muutamassa minuutissa silmästä 7 000 biometrista mittaustietoa, jotka kuvaavat silmän toimintaa. Nämä arvot ovat jokaisella yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjäljet.

Kun yksilölliset biometriset mittaustiedot huomioidaan ja linssin kuvautuminen lasketaan silmän pohjalla eli verkkokalvolla, luodaan jokaiselle ihanteelliset yksilölliset näköalueet.  Kun nämä tulokset yhdistetään optikon tai silmälääkärin tekemään tutkimukseen, on käytössä ainutlaatuinen kokonaisuus näöntutkimustietoa. Rodenstock siirtää nämä biometriset mittaustiedot linssiin.

Maailma - tarkempana kuin koskaan

DNEye ® PRO teknologialla toteutetut linssit parantavat kontrasteja ja terävöittävät näköhavaintoa. Näkeminen on entistä helpompaa ja mukavampaa. Tuloksena ovat yksilöllisimmät ja tarkimmat Rodenstock-linssit kautta aikain.

Kehysvalinta

Kehykset istuvat anatomisesti eri tavalla kasvoilla. Valittu silmälasikehys mitoitetaan ImpressionIST® 3D kameralla. Linssivalmistuksessa huomioidaan näin myös kehyksen kaltevuus ja kaarevuus sekä etäisyys silmästä.

Valitse parempi näkö!

Varaa aikasi